Outdoor Sport i GudenåLandet

GudenåLandet er et oplagt sted at holde ferie for dig, der gerne vil være aktiv ferie i naturen. Der er både skove, åer, søer og bakker med masser af muligheder for at udfordre sig selv. Og så byder området på en hel stribe spændende events, hvor du kan teste din form. Her er både motionsløb, mountainbikeløb og krævende kajakløb. 

På denne side finder du ens stribe inspirationspakker til en aktiv ferie langs Gudenåen. Her kan du både få gode idéer til udendørs aktiviteter, se lokale overnatningssteder og gode spisesteder – alt hvad du har brug for til en spændende ferie.

Inspiration til en aktiv weekend i Skanderborg

Inspiration til en aktiv weekend i Skanderborg

Tag på en aktiv weekend i det skønne Søhøjland

Grib muligheden for en løbetur i et smukt naturområde ved Skanderborg, kombineret med en dyst i disc golf i Skanderborg Dyrehave, en frisk kanotur på Gudenåen og en udfordrende bjergbestigning af f.eks. Himmelbjerget eller Sukkertoppen. 

Se forslaget til en aktiv weekend i Skanderborg 

Inspiration til en aktiv weekend i Silkeborg

Weekendophold med udendørs sports-aktiviteter i Silkeborg

Aktiv weekend i Silkeborg inkl. mountainbike og kanosejlads

I løbet af weekenden kan du tage et o-løb i naturområdet Odden, prøve en af Danmarks mest spændende mountainbikebaner i Nordskoven, tage på kanotur på Silkeborg Søerne og slutte af med skov fitness i Laven.

Se forslaget til en aktiv weekend i Silkeborg

Outdoor Sport Events i GudenåLandet

Outdoor Sport Events i GudenåLandet

GudenåLandet er et oplagt sted at holde ferie for dig, der gerne vil være aktiv ferie i naturen. Og så byder området på en hel stribe spændende events, hvor du kan teste din form. Her er både motionsløb, mountainbikeløb og krævende kajakløb.

Inspiration til en aktiv weekend i Randers

Weekendophold med udendørs sports-aktiviteter i Randers

O-løb og mountainbike på en aktiv weekend i Randers

Start weekenden med orienteringsløb i den smukke Fussingø Skov. Udfordr dig selv på MTB teknikbanen i Romalt Bakker. Kør en tur på skinnecykel og slut af med en afslappende kanotur.

Se forslaget til en aktiv weekend i Randers