Få pulsen op i GudenåLandet

Outdoor Sport i GudenåLandet

Få pulsen op i GudenåLandet. Der er noget både for den aktive motionist, der vil kombinere ferien med en aktiv oplevelse og for dig, der gerne vil prøve grænser af med triathlon eller ekstremløb.

Med rygsæk og vandresko ved Gudenåen

Med rygsæk og vandresko

I GudenåLandet og langs Gudenåen findes der utallige smukt beliggende stier, hvor der er rig mulighed for at vandre en eller flere dage.

Lystfiskeri i Gudenåen

Lystfiskeri i Gudenåen

Gudenåen er Danmarks længste vandløb og løber gennem en meget bred ådal, Gudenådalen, med et oplevelsesrigt landskab. Knæk og bræk!

Sejlads på Gudenåen

Sejlads på Gudenåen

Tag familien eller vennerne med på en kanotur og bliv overrasket. Smid dagligdagens stress over bord og slap af i nærkontakt med vandet. Fang fornemmelsen af fart eller glid stille og roligt med strømmen.

Fængslet

Fængslet

Fængslet vil fremover danne rammen om en lang række aktiviteter og aktører. Siden den sidste indsatte forlod det tidligere statsfængsel er der arbejdet intenst på det projekt, der nu er blevet til virkelighed. Centralt står Fængselsmuseet, hvor Museum Horsens ved hjælp af lyd, genstande og de autentiske rammer har skabt en helt unik museumsoplevelse.

Kunst i GudenåLandet

Kunst i GudenåLandet

Tag en kunstpause i GudenåLandet. Året rundt er der åbent i de små, hyggelige gallerier, på kunstmuseerne, der er i international klasse og ikke mindst kan du se kunsthåndværkerne arbejde i værkstederne.

Gudenåen - en strøm af oplevelser

Vækstprojekt Gudenåen - en strøm af oplevelser er støttet af Region Midtjylland, Hedensted, Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Favrskov, Viborg og Randers Kommuner, LAG i Hedensted, Horsens, Silkeborg, Favrskov, Randers, Viborg samt Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter og EU. Foreningen VisitGudenå er dannet af VisitViborg, VisitRanders, VisitSilkeborg, VisitSkanderborg, VisitJuelsminde, VisitHorsens og Favrskov Kommune.