Foråret og sommeren nærmer sig. Tag på ferie i GudenåLandet eller langs Gudenåen. Der er masser at opleve for hele familien - både udenfor og indenfor. 

Randers Regnskov

Energimuseet ved Gudenå

Fængslet vil fremover danne rammen om en lang række aktiviteter og aktører. Siden den sidste indsatte forlod det tidligere statsfængsel er der arbejdet intenst på det projekt, der nu er blevet til virkelighed. Centralt står Fængselsmuseet, hvor Museum Horsens ved hjælp af lyd, genstande og de autentiske rammer har skabt en helt unik museumsoplevelse.

Tag en kunstpause i GudenåLandet. Året rundt er der åbent i de små, hyggelige gallerier, på kunstmuseerne, der er i international klasse og ikke mindst kan du se kunsthåndværkerne arbejde i værkstederne.

Få pulsen op i GudenåLandet. Der er noget både for den aktive motionist, der vil kombinere ferien med en aktiv oplevelse og for dig, der gerne vil prøve grænser af med triathlon eller ekstremløb.

Gudenåen - Yours to explore

Der er frit valg mellem alt fra den primitive overnatning med udsigt til stjernerne til det mere luksuriøse i gode senge og med dejlige, bløde dyner.

Overnatning langs Gudenåen

Gudenåen – Yours to explore

Lige fra Gudenåens udspring til Randers Fjord byder GudenåLandet på store og meget forskellige aktive ferieoplevelser. En ferie i GudenåLandet er også en ferie, hvor man har en bred vifte af byoplevelser inden for rækkevidde. Mættet af aktive oplevelser, byder byerne langs Gudenåen på design, kunst, shopping og fortræffelig gastronomi.

Gudenåen

Kort over GudenåLandet

Gudenåen - en strøm af oplevelser

Gudenåen - en strøm af oplevelser - footer

Vækstprojekt Gudenåen - en strøm af oplevelser er støttet af Region Midtjylland, Hedensted, Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Favrskov, Viborg og Randers Kommuner, LAG i Hedensted, Horsens, Silkeborg, Favrskov, Randers, Viborg samt Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter og EU. Foreningen VisitGudenå er dannet af VisitViborg, VisitRanders, VisitSilkeborg, VisitSkanderborg, VisitJuelsminde, VisitHorsens og Favrskov Kommune.